31 Δεκ 2009

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !

Θεωρώ ότι το θέμα είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να γίνει δημοψήφισμα.
Η εκτίμησή μου είναι ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι αντίθετη με την χορήγηση υπηκοότητας και ότι υπάρχει χάσμα μεταξύ αυτού που θέλει ο λαός και αυτού που προωθεί η κυβέρνηση.
Επιπλέον οι μετανάστες είναι πάρα πολλοί πλέον και πρέπει να γίνουν απελάσεις των παράνομων μεταναστών
 και να μην ανανεωθούν οι άδειες παραμονής αρκετών από του "νόμιμους" αφού ενημερωθούν εύλογο χρονικό διάστημα πριν τη λήξη τους (πχ 6 μήνες ή ένα έτος)."

Ας γίνει δημοκρατικά ένα δημοψήφισμα να αποφασίσει ο λαός . Θεωρώ ότι ο χαρακτηρισμός «αντιπροσωπευτική» αναιρεί την ουσία της δημοκρατίας. Δημοκρατία σημαίνει κυβερνά (κρατεί ) ο δήμος (λαός) ο χαρακτηρισμός «αντιπροσωπευτική» αναιρεί την δημοκρατία γιατί δεν κυβερνά ο λαός αλλά αντιπρόσωποι επομένως έχουμε αντιπροσωποκρατία (δηλ ολιγαρχία).
Συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο με υπογραφές για να ζητήσουμε δημοψήφισμα :
http://iondragoumis.gr/METANASTES/1front.pdf

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Πληροφορούμαι» έγραφε στις 22 Οκτωβρίου 1922 ο διευθυντής του 2ου Γραφείου, λοχαγός Ματθιός, «ότι η ενταύθα ιταλική προπαγάνδα λόγω των μεγάλων προσπαθειών άς καταβάλλει πρόκειται να εισδύση εις το Σώμα των αγροτών. Προς τούτοις ηγοράσθησαν τα πιεστήρια της “Εσπερινής” αντί 450 χιλιάδων δραχμών και ενοικιάσθη οικία αντί πέντε χιλιάδων δραχμών μηνιαίως. Εις την ως άνω προπαγάνδαν έχουσι ήδη διατεθή 2 εκατομμύρια λιρέττες».
Ανέφερε το Δελτίο Πληροφοριών της 28ης Οκτωβρίου 1922: Τηλεγράφημα της ιταλικής πρεσβείας λέγει ότι «η δημιουργία αυτονόμου Μακεδονίας είναι απολύτως αναγκαία διά την Ιταλικήν πολιτικήν ίνα δημιουργηθή σφην μεταξύ Ελλάδος και Σερβίας. Το Κράτος αυτό θα ηνούτο βραδύτερον μετά της Ιταλίας και θα ετέλει υπό Ιταλικήν επιρροήν. Η Ιταλική Κυβέρνησις ζητεί όπως ο κ. Μοντάνια ορίση ποίων μέσων έχει ανάγκην διά την πραγματοποίησιν του σκοπού τούτου. Ηδη συνέστη εις Κορυτσάν παράρτημα του Μακεδονικού κομιτάτου, το οποίον θα κατευθύνη την συμμοριακήν δράσιν διά την αυτονόμησιν. Η Ιταλική Κυβέρνησις διατάσσει όπως ο κ. Μοντάνια αποστείλη διά του Προξενείου Ιωαννίνων εις το κομιτάτον όλας τας πληροφορίας των πρακτόρων του».
“ΧΘΕΣ εσπέραν ανεχώρησε διά Θεσσαλονίκην νέα αποστολή οκτώ (8) ατόμων εκ μέρους της Ιταλικής προπαγάνδας. Τα πρόσωπα ταύτα είναι Ελληνες, τα δε ονόματα τούτων θα γνωσθώσιν ημίν ίσως μέχρις αύριον πρωΐας. Εντολή δοθείσα εις αυτούς είναι άμεσος επαφή αυτών μετά των εν Θεσσαλονίκη Κωνσταντινικών Αξιωματικών”
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=316313&dt=21/02/2010
Aριστεροί και ακροδεξιοί είναι μοναρχικοί. Μόνο οι δημοκρατικοί κεντρώοι Έλληνες και φιλέλληνες υποστηρίζουν γνήσια την εθνική αξιοπρέπεια.

Οι λετρίνες οι Λετρίνοι και ο Πύργος Ηλείας.

  Οι Λετρίνοι   Ήταν μια αρχαία πόλη κοντά στην πόλη του Πύργου. Είχε πάρει ακριβώς το όνομά της, από την ύπαρξη  εκεί πληθώρας δημοσίων απο...