20 Μαρ 2012

ΖΗΤΗΤΑΙ ΘΕΩΔΩΡΑ, ΖΗΤΗΤΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ.

ΖΗΤΗΤΑΙ ΘΕΟΔΩΡΑ.
Όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην χώρα μας, μου θύμισαν τα γεγονότα που συνέβησαν το 532 στην Κωνσταντινούπολη, με την στάση του Νίκα.
Αν κάνετε τον κόπο και διαβάσετε το σχετικό άρθρο στη βικιπέδεια, θα δείτε πόσο μοιάζουν τα γεγονότα με αυτά που συνέβησαν προχθές στο Ολυμπιακό στάδιο.
Ο αρθρογράφος είναι, σαν να κάνει το αθλητικό ρεπορτάζ σήμερα.
...Δυστυχώς η χώρα μας σήμερα είναι ακυβέρνητη και όσοι λένε ότι ασκούν στην εξουσία είναι βουτηγμένοι στην διαφθορά.

Έτσι χάθηκε μία μοναδική ευκαιρία, να εγκλωβιστούν μέσα στο στάδιο, όλοι αυτοί οι Μπαχαλάκηδες που καταστρέφουν με κάθε ευκαιρία την Δημόσια και την Ιδιωτική περιουσία. Και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη, να τους δημευθεί η περιουσία τους, και να εκδιωχθούν από την χώρα όσοι καταχρώνται την φιλοξενία της χώρας μας.
"ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΝΙΚΑ"
Είναι η μόνη λύση, αλλά που ηγέτες ;
Δείτε περισσότερα

el.wikipedia.org
Η 'Στάση του Νίκα' (στάση = εξέγερση) έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη το 532 και είχε διάρκεια μίας εβδομάδας. Υπήρξε η χειρότερη περίοδος βίας και αναρχίας που γνώρισε η Κωνσταντινούπολη με τη μισή πόλη να έχει καεί ή καταστραφεί.

1 σχόλιο:

GEORGE είπε...

Μαζί με τόσα άλλα... 14 Αεροπλάνα μόνο σε μία ώρα ψεκάσανε τους κατοίκους της Τρίπολης! Έχω γονείς, είμαι πατέρας και απαιτώ απαντήσεις, σε ότι έχω βιντεοσκοπήσει. Τα Chemtrails, οι αεροψεκασμοί στην Ελλάδα στην Τρίπολη της Αρκαδίας φαίνεται στο διαδίκτυο ότι χρόνια κρατούν, ΓΙΑΤΙ; Δείτε ντοκουμέντα εδώ και διαδώστε το σας παρακαλώ, ενοχλείστε αστυνομία, πολεμική αεροπορία, φορείς: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2012/04/14.html

Οι λετρίνες οι Λετρίνοι και ο Πύργος Ηλείας.

  Οι Λετρίνοι   Ήταν μια αρχαία πόλη κοντά στην πόλη του Πύργου. Είχε πάρει ακριβώς το όνομά της, από την ύπαρξη  εκεί πληθώρας δημοσίων απο...