Τον Αύγουστο του 2007 η Δυτική Πελοπόννησο, δέχεται το πρώτο βαρύ φονικό πλήγμα, με 70 νεκρούς, στις δασικές πυρκαγιές, συνέπεια της κλιματικής αλλαγής.
Τον Μάιο του 2011 μόνο η περιοχή της Ηλείας, μετράει απώλειες του 17 % του πληθυσμού της, απο την μετανάστευση.

Εδώ θα βρείτε μιά άλλη διαφορετική άποψη, μακριά από κομματικά χρώματα, με απώτερο σκοπό να ευαισθητοποιηθούν, τοπική κοινωνία, φορείς και οι τοπικοί άρχοντες σε θέματα περιβάλλοντος και βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης.
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ : ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. Email : fydoni@yahoo.gr

ΤΟ 2012 "ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ"

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
 Ίσως είναι η πρώτη πρωτοχρονιά στην ζωή μας, που ευχόμαστε την πρωτοχρονιά "Καλή Χρονιά", και όλοι οι Έλληνες στο σύνολο του πληθυσμού της χώρας δεν το εννοούμε αληθινά. Δεν ελπίζουμε και δεν πιστεύουμε πραγματικά ότι θα έχουμε μια καλύτερη χρονιά.


Οι μισοί 'Έλληνες σαν Δημόσιοι υπάλληλοι φοβούνται  και αγωνιούν μήπως και χάσουν τα κεκτημένα τους ή την πρόωρη σύνταξή τους με τους παχυλούς μισθούς.
Και οι άλλοι μισοί φοβούνται και αγωνιούν  μην μείνουν άνεργοι, και πώς θα μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα δουλεύοντας διπλά για τους εαυτούς τους, για τους άλλους μισούς, για  τα λαμόγια της εξουσίας και επί πλέον για την αποπληρωμή του χρέους που τους έχουν εν αγνοία τους φορτώσει.


Έτσι πιο ρεαλιστικό θα ήταν το "ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ" και να ευχόμαστε να υπάρχουμε και το 2012  σαν Λαός και σαν άτομα, με τις λιγότερες απώλειες .


ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ


Την λέμε και την εννοούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: